• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6

18-20/04/20

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ

Μ.ΞΕΝΙΑΣ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ

ΧΑΝΙΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

ΜΗΛΙΕΣ-ΒΥΖΙΤΣΑ

 

pilio 2017 fall

 

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 απόΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραµονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «μπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια σύντοµη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί θα κατηφορίσουμε για ΒΟΛΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.


KYΡIAKH  ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και μια ενδιαφέρουσα  διαδρομή ξεκινάει για τα πηλιορείτικα χωριά. Τα ΧΑΝΙΑ το υψηλότερο χωριό του  Πηλίου θα είναι ο πρώτος μας σταθμός για σήμερα και συνεχίζουμε τη πανοραμική περιήγηση μας μέσα από τη ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ και το ΑΝΗΛΙΟ για να καταλήξουμε στην  γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, με μοναδική θέα στο ΑΙΓΑΙΟ, όπου και παραμονή. Συνεχίζουμε για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ για να απολαύσουμε το πλούσιο πασχαλινό μας  τραπέζι με τον παραδοσιακό οβελία γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ  και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη παραλία της πόλης. Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ:   Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τη νότια πλευρά του Πηλίου. Ακολουθώντας μια ενδιαφέρουσα διαδρομή  ανεβαίνουμε στις ΜΗΛΙΕΣ ,το όμορφο κεφαλοχώρι και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή και στη συνέχεια για ΒΥΖΙΤΖΑ,χωριό γνωστό για τη χαρακτηριστική πηλιορειτική αρχιτεκτονική.Κατόπιν για την παραλία του ΒΟΛΟΥ  όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα στην όμορφη παραλία της πόλης με τα πολλά τσιπουράδικα.Κατόπιν παιρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση καθοδον στάση  στη ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) και απο εκει για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 135,00 € κατ΄ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 180,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται : Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALEXANDROS 3*, 2 πρωινά μπουφέ ,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα, φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός, Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Tags: ΟΔΙΚΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!