• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6

18-20/04/20

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ–ΜΕΤΕΩΡΑ
ΜΕΤΣΟΒΟ-ΕΛΑΤΗ -ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ

 meteor1

 

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση, ΔΟΜΟΚΟ,   και στη συνέχεια  προς ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αφού προσπεράσουμε τα χωριά ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ και ΜΟΣΧΑΤΟ φτάνουμε στη τεχνητή  λίμνη  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Εν συνεχεία για Φράγμα στάση για να θαυμάσουμε το επιβλητικό τεχνικό έργο και από εκεί για ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή με υπέροχη θέα στην λίμνη. Συνεχίζουμε για τη περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ όπου και το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση

ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων  και την Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ και από εκεί   συνεχίζουμε για ΜΕΤΣΟΒΟ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  ενώ στη γραφική πλατείαθα έχουμε παραμονή για το Πασχαλινό μας γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με σουβλιστά αρνιά, κοκορέτσι κ.α . Επιστροφή στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ:   Πρωινό μας και μέσω όμορφης διαδρομής από την οροσειρά του ΚΟΖΙΑΚΑ επισκεπτόμαστε το ορεινό ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ και στη συνέχεια για  ΠΕΡΤΟΥΛΙ ,παραμονή στον καταπράσινο λιβαδότοπο όπου και το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο και μετά για ΕΛΑΤΗ,- όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα-όπου και θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επειτα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής περνώντας από ΔΟΜΟΚΟ και με μια τελευταία στάση στη ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) θα φτάσουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή  : 150,00 € κατ’άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή  : 200,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ANTONIADIS 4* (ή παρόμοιο),2 πρωινά μπουφέ,  Μ. Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα,  φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!