• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6

18-20/04/20

ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ
ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΡΟΒΙΕΣ-ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΧΑΔΟΣ-ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ 

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 8:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ 08:50 από ΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση, ΠΡΟΚΟΠΙ-όμορφο χωριό με πλατάνια και πευκα-επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟΥ όπου φυλάσσεται και το σκήνωμα του Αγίου.Συνεχίζουμε για την γραφική και παραθαλλάσια ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ χτισμένη αμφιθεατρικά στον απάνεμο Ευβοικό κόλπο με τα λευκά κεραμοσκεπή σπιτάκια της όπου θα έχουμε  παραμονή για γεύμα. Επειτα για ΑΙΔΗΨΟ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση
ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον γραφικό ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΙΧΑΔΟΣ για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι που θα μας  ξεναγήσει στα ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ, τα κατάφυτα νησάκια με το απέραντο γαλάζιο και το εξωτικό χρώμα τους, που μας ταξιδεύουν στα πέρατα της γης. Το σύμπλεγμα των νησιών είναι δημιούργημα ηφαιστειώδους ενέργεια, το μεγαλύτερο λέγεται ΜΑΝΟΛΙΑ, είναι κατάφυτο και εκεί βρίσκεται η παραλία με τα τιρκουάζ νερά. Επιστροφή το μεσημέρι στnν ΑΙΔΗΨΟ όπου μας περιμένει ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι με διασκέδαση. Το απόγευμα ελεύθεροι για βόλτα στην ΑΙΔΗΨΟ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση   για επίσκεψη στην ιστορική (15οςαι.) Μονή ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ  και στη συνέχεια για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ.Πέρασμα μέσα από τα όμορφα μονοπάτια στα ορμητικά νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων σε μια πανέμορφη κρυστάλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος.Κατόπιν για το ειδυλλιακό ψαροχώρι ΡΟΒΙΕΣ όπου και η παραμονή μας   για γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑΚΗ στάση  και από εκεί  επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  120,00  €  κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  180,00 €   μονόκλινο
Περιλαμβάνονται
: Μετάβαση και επιστροφή με πολύτελες πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο Ηotel SERENITY,  2 πρωινά,  Αναστάσιμο δείπνο και πλουσιο Πασχαλινό γεύμασυνοδεία μουσικής, δωρεάν χρήση ιαματικής πισίνας,εισιτηρια για τα Λιχαδονήσια,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα,φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Tags: ΟΔΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑ

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!