• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6

18-20/04/20
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ
ΒΥΤΙΝΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ
ΜΟΝΗ ΚΑΛΤΕΖΩΝ-ΚΑΡΥΕΣ

 δημητσανα

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ : Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ και έπειτα ΙΣΑΡΗ για επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ναός από τη στέγη του οποίου προβάλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβλυζουν νερά πηγών. Παραμονή για γεύμα στην ειδυλλιακή τοποθεσία. Εν συνεχεία για ΤΡΙΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ :
 Μετά το πρωινό αναχώρηση για   ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-όμορφο χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές του ελατοσκέπαστου ΜΑΙΝΑΛΟΥ, με πετρόχτιστα σπίτια και λιθόστρωτα σοκάκια. Εν συνεχεία για ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ στάση και από εκεί για τη γραφική ΒΥΤΙΝΑ παραμονή για πασχαλινό γεύμα σε μια από τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού που θα έχουν τον παραδοσιακό οβελία.Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη πόλη και επίσκεψη στην επιβλητική πλατεία Άρεως μια από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό επίσκεψη αναχώρηση  για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ  για επίσκεψη στην ιστορική(1696 )Μονη Αγ.Νικολάου Καλτεζών. Στη συνέχεια για το όμορφο χωριο ΚΑΡΥΕΣ που είναι χτισμένο στους πρόποδες του ΠΑΡΝΩΝΑ σε υψόμετρο 850 μ. περιτριγυρισμένο από καστανιές και καρυδιές και απετέλεσε γενέτειρατων Καρυατιδών.Επίσκεψη στο αντίστοιχο ΕΡΕΧΘΕΙΟ του
χωριού αφιερωμένο στις Καρυατιδες και φαγητο στη παραδοσιακή πλατεία του χωριού. Στη συνέχεια για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ, ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  135,00 € κατ άτομο στο δικλινο δωμάτιο
Τιμή :  165,00 € μονόκλινο  


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολύτελες πούλμαν, 2  διανυκτέρευσεις στο  ξενοδοχείο ARTEMIS στην Τρίπολη, 2 πρωινά μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο , Πασχαλινό γεύμα,φόρος διαμονής (άρθρο53  v.4389/16),αρχηγός συνοδός, Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Tags: ΟΔΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑ

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!