• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6

17-20/4/20
4 ημέρες

ΣΥΡΟΣ
Πάσχα στην Σύρο
Διαμονή στο ξεχωριστό DOLPHIN BAY 4*

 ΣΥΡΟΣ

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΣΥΡΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με νηστίσιμα και αρτύσιμα και στη συνέχεια αναχώρηση για ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ για την παρακολούθηση περιφοράς των Επιταφίων που γίνεται με μοναδική κατάνυξη και ιδιαιτερότητα αφού στην πλατεία Μιαούλη θα γίνει η συνάντηση των Επιταφίων τεσσάρων εκκλησιών, του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ αλλά και της καθολικής εκκλησίας της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και αναχώρηση για τον ΜεσαιωνικόΟικισμό της Άνω Σύρου, όπου θα επισκεφθούμε τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό τουΑγίου Γεωργίου, το Μοναστήρι των Καπουτσίνων, το Μοναστήρι των Ιησουϊτών, την Πιάτσα, τα λαογραφικά μουσεία και μετά, μέσα από τα στενά δρομάκια θα φθάσουμεστο «κάτω τέρμα», όπου θα μας περιμένειτο πούλμαν για να μας μεταφέρει στην Ερμούπολη. Εκεί θα επισκεφθούμε πεζή τονΙερό Ναό του Αγίου Νικολάου, τη συνοικίαΒαπόρια με τα νεοκλασικά σπίτια και τη «μικρή Βενετία», το μνημείο του «ΆταφουΑγωνιστή». Προαιρετική επίσκεψη στο πρώτο Θέατρο-όπερα της Ελλάδας. Στησυνέχεια θα επισκεφθούμε το ΠνευματικόΚέντρο και το μουσείο με τα αντίγραφαΚυκλαδικής Τέχνης, το αρχαιολογικό μουσείο, το Γυμνάσιο της Νέας Ελλάδας, τομοναδικό Δημαρχείο στη μαρμάρινη πλατεία Μιαούλη. Τέλος, μέσα από την αγοράθα φθάσουμε στον Ιερό Ναό της Κοίμησηςτης Θεοτόκου, για να θαυμάσουμε τηνομώνυμη αυθεντική εικόνα του El Greco. Αμέσως μετά επιβίβαση στο πούλμαν γιανα πραγματοποιήσουμε τον Γύρο της Σύρου. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμεόλο το νότιο τμήμα του νησιού, περνώνταςαπό τα χωριά με τις θαυμάσιες παραλίες, όπως: Αζόλιμνος, Βάρη, Μεγάλος Γυαλός, Ποσειδωνία, Φοίνικας, Γαλησσάς και Κίνι.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυθα παρακολουθήσουμετη Λειτουργία της Αναστάσεωςστην Ποσειδωνία και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και τσουρέκια. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ:Πρωινόκαι ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών  απολαμβάνοντας μεζεδάκι με ούζο ενώ θα ακολουθήσει πλούσιο Πασχαλινόγεύμα με γνήσιο νησιώτικο γλέντι και  ζωντανή μουσική από την  ορχήστρα του ξενοδοχείου! Το απόγευμα ελεύθερο γιαξεκούραση ή βόλτα. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για βόλτες και τις τελευταίες αναμνηστικές αγορές στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ και ύστερα για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση  για ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιμή : 305,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο      δωμάτιο

Τιμή : 400,00 € σε μονόκλινο
*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής
Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν, εισιτήρια επιβατών Πειραιάς – Σύρος – Πειραιάςσε οικονομική  θέση ,3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DOLPHIN BAY   4* στη Γαλυσσά Σύρου 3 πρωινά σε μπουφέ, Μ. Παρασκευή δείπνο σε μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική ,Δωρεάν αναψυκτικά post mix, μπύρα draft, κρασί χύμα λευκό ή κόκκινο και νερό κατά την διάρκεια του γεύματος ή του δείπνου, φόρος διαμονής, αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Tags: ΟΔΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑ

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!