• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6

16-20/04/20
5 ΗΜΕΡΕΣ

Στο μοναδικό MAGNA GRΑECIA 4*

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΡΓΑ

KERKYRA 1

 

Μ.ΠΕΜΠΤΗ:Αναχώρηση 06:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου  Αντιρρίου για να φθάσουμε στην παραλία της Αμφιλοχίας για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετάκαι μέσω της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  δείπνο, διανυκτέρευση.
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Πρωινό και αρχίζουμε τη γνωριμία μας με τα αξιοθέατα του νησιού. Θα επισκεφθούμε το ανάκτορο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, ένα έργο ζωής για την Αυτοκράτειρα Ελισάβετ(Σίσσυ) ,το ΚΑΝΟΝΙ που αποτελεί  και το σήμα κατατεθέν του νησιού με τη θέα του προς το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ αλλά και το ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος στη πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο .Το βράδυ θα έχουμε το δείπνο μας στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου, στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ. Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στη κεντρική πλατεία της Κέρκυρας για να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη λειτουργία της πρώτης Ανάστασης αλλά και του μοναδικού εθίμου του σπασίματος των κανατιών. Στη συνέχεια περιήγηση της πόλης, επίσκεψη στο Κάστρο και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στην επιβλητική Σπιανάδα όπου θα παρακολουθήσουμε τη φαντασμαγορική τελετή της Ανάστασης. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο    για το  Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ:Πρωινό και στη συνέχεια θα απολάυσουμε το  πασχαλινό μας γλέντι όπου θα ξεκινήσει με έναν πλούσιο μπουφέ από ούζομεζεδες και θα συνεχιστεί με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και με πολλά ακόμα εορταστικά εδέσματα και όλα αυτά στην όμορφη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας όπου το κέφι ,η μουσική και ο χορός θα μας χαρίσουν ένα αξέχαστο λαμπριάτικο τραπέζι.Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Πρόγευμα και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας κάνοντας μια ενδιάμεση επίσκεψη στην παραθαλάσσια και αμφιθεατρική ΠΑΡΓΑ στην οποία δεσπόζει το ιστορικό Βενετσιάνικο κάστρο .Κατόπιν συνεχίζουμε  μέσω της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ και με καθοδόν στάσεις για καφέ και φαγητό θα επιστρέψουμε το βράδυ σε AΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ .
Τιμή   : 315,00 €    κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο        
Τιμή   : 415,00 €    μονόκλινο δωμάτιο
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,4 διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο MAGNA GRAECIA 4* στη Δασσιά, 4 πρωινά μπουφέ & ημιδιατροφή σε μπουφέ- δείπνο με νηστίσιμα τη Μ. Πέμπτη &  Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα με μουσικό πρόγραμμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου,

δείπνο Κυριακή Πάσχα  ,-εισιτήρια F/B Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα και αντίστροφα, φόρος διαμονής, αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Tags: ΟΔΙΚΕΣ

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!