• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
ΟΔΙΚΗ ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΝΙΚΑΙΑ
ΚΑΝΝΕΣ-ΜΟΝΑΚΟ-ΠΙΖΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
25 Φλεβάρη-2 Μάρτη
 

nice carnival

 


   1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ

Πρωί (10,00΄)· αναχώρηση για Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους (14.00΄) για Ιταλία.

2η μέρα ΑΝΚΟΝΑ-ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ

Πρωί· άφιξη στην Ανκόνα, αναχώρηση για Πιατσέντζα.

3η μέρα ΜΟΝΑΚΟ-ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ-ΝΙΚΑΙΑ

Πρωί· αναχώρηση για το πριγκιπάτο του Μονακό (περιήγηση), άνοδος στο Μόντε Κάρλο και στην παλιά πόλη, επισκέψεις (Ωκεανογραφικό μουσείο, Καθεδρικός ναός του Αγίου Νικολάου. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, επίσκεψη στο παγκόσμια περίφημο καζίνο.

Αργά το απόγευμα άφιξη στη Νίκαια.

4η μέρα ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΝΝΕΣ

Πρωί· περιήγηση στο «Διαμάντι της Κυανής ακτής» πόλη κτισμένη σε μια θαυμάσια τοποθεσία κατά μήκος της κομψής καμπύλης του κόλπου Ανζ, για να δούμε τους κήπους του Αλβέρτου Α΄, το Ηρώο, την παλιά πόλη, την πλατεία Μασενά και την παραλιακή λεωφόρο. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στις ΚΑΝΝΕΣ, ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα παγκοσμίως, για να γνωρίσουμε τη «Θρυλική Κρουαζέτ» την παραλιακή λεωφόρο με τους Φοίνικες και το Μέγαρο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Μεσημέρι· επιστροφή στη ΝΙΚΑΙΑ, για να παρακολουθήσουμε από τις εξέδρες Flower Parade, τη μεγάλη παρέλαση των στολισμένων με πάνω από 100.000 λουλούδια αρμάτων, και το όμορφο θέαμα με τα πέταγμα των λουλουδιών.

5η μέρα ΝΙΚΑΙΑ-ΠΙΖΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωί· αναχώρηση για την γαλλοιταλική ριβιέρα για την Πίζα, για να θαυμάσουμε τον πασίγνωστο ομώνυμο πύργο, που είναι ένα από τα κτίρια της «αυλής των θαυμάτων». Αργά το απόγευμα άφιξη στη Φλωρεντία (περιήγηση / επισκέψεις Καθεδρικός ναός της Παναγίας των Λουλουδιών, Βαπτιστήριο, πλατεία Ντέλλα Σινιορία, Παλάτσο Βέκκιο, εκκλησία Σάντα Κρότσε, Άρνος ποταμός).

6η μέρα ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΑΝΚΟΝΑ

Πρωί· αναχώρηση για Ανκόνα, επιβίβαση στο πλοίο απόπλους για Ελλάδα.

7η μέρα ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ

Πρωί· προσέγγιση στην Ηγουμενίτσα. Απόγευμα· άφιξη στην Πάτρα, αναχώρηση για την Αθήνα.


ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  

ΔΙΚΛΙΝΟ €395   ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ €495

Περιλαμβάνονται:

1.Η διαδρομή με κλιματιζόμενο πολυτελές πούλμαν. 2.Τα εισιτήρια των πλοίων (SUPERFAST, MINOAN) σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες. 3.Οι διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 3/4*.

4. Αρχηγός - ξεναγός. 5.Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 6.Φ.Π.Α.

Δεν συμπεριλαμβάνονται: ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ALLER / RETOUR:α)τετράκλινη εξωτ. €25 β)τρίκλινη εσωτ. €25 / εξωτ. €50 γ)δίκλινη εσωτ. €50, εξωτ. €95, ποτά, νυκτερινά κέντρα, εισιτήρια για μουσεία και οποιαδήποτε αξιοθέατα και θεάματα, οι δημοτικοί και οδικοί / checkpoints φόροι (€30), φιλοδωρήματα και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ΡΗΤΑ παραπάνω.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Ομόνοια / HONDOSCENTER - ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Tags: ΟΔΙΚΕΣ

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!