• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
Προγρ. αριθ. 4
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
Αποκριάτικη: 29 Φλεβάρη-2 Μάρτη, Πασχαλινή: 18-20 Απρίλη
Πεντηκοστής: 6-8 Ιούνη
 

iason tours Giannena Tzoumerka karnavali 5

   1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πρωί (08.00΄)· αναχώρηση για τα πανέμορφα χωριά στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ και ΑΓΝΑΝΤΑ. Θα δούμε παλιά γεφύρια, καταρράκτες, χωριά, νερόμυλους , εξωκκλήσια, εικονίσματα και το καταπληκτικό σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ και στην συνέχεια το χωριό ΠΡΑΜΑΝΤΑ, γνωστό μαστοροχώρι, χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκύλας. Βράδυ· άφιξη στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

   2η μέρα ΚΑΛΠΑΚΙ-ΠΑΠΙΓΚΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Μετά το πρωϊνό μας αναχώρηση για το ιστορικό ΚΑΛΠΑΚΙ-επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο-και ΔΥΤΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ.Θα αγναντέψουμε από ψηλά το φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου. Μέσα από μια καταπληκτική διαδρομή θα φτάσουμε στο ΠΑΠΙΓΚΟ - ιδιαίτερη αρχιτεκτονική μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο.

Από τη μια μεριά βρίσκεται η ΑΣΤΡΑΚΑ και από την άλλη η ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ. Θα θαυμάσουμε τον ποταμό ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ και θα χαλαρώσουμε με καφέ στην ΑΡΙΣΤΗ. Απόγευμα αναχώρηση για τα υπόλοιπα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, τους Κήπους (θα συναντήσουμε μοναδική αρχιτεκτονική και κατασκευή με πετρόχτιστα σπίτια και γεφύρια ), το Καπέσοβο, το Τσεπέλοβο (εδώ θα έχουμε στάση στην πλατεία με τον μεγάλο πλάτανο και θα θαυμάσουμε το επιχρυσωμένο τέμπλο με τις σπάνιες τοιχογραφίες στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου) και το Μονοδένδρι.

Βράδυ· επιστροφή στα Γιάννενα.

   3η μέρα ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και γνωριμία με το νησάκι της λίμνης ΠΑΜΒΩΤΙΔΟΣ, επίσκεψη στο Μουσείο Βρέλλη. Αναχώρηση για Αθήνα, άφιξη 21.00΄ περίπου.

 


ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΔΙΚΛΙΝΟ €125   ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ €155

Στις τιμές περιλαμβάνονται:

1.Η διαδρομή με κλιματιζόμενο πολυτελές πούλμαν.

2.Οι διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο «PALLADION» (www.palladionhotel.gr). 3.Αρχηγός-ξεναγός. 4.Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 5.Φ.Π.Α.

Δεν συμπεριλαμβάνεται:Εορταστικό δείπνο σε ταβέρνα (μουσική-χορός) €10.

AΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: από την Ομόνοια / HONDOSCENTER

ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!