• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ


ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ-ΛΑΜΙΑ
ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

28-29 Οκτώβρη

prousos

 

 

1η  μέρα ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ-ΛΑΜΙΑ

Πρωί (08.00΄)· αναχώρηση για Καμένα Βούρλα, Μακρακώμη, Καλύβα του Στεφανή (εδώ συγκροτήθηκε η πρώτη ομάδα ανταρτών του ΕΛΑΣ με τον Βελουχιώτη), ιστορική Μονή Αγάθωνος (εδώ εμόνασε και επί μακρό διάστημα ήταν ηγούμενος ο θρυλικός σύντροφος του Άρη «παπα Ανυπόμονος») στις πλαγιές της Οίτης. Εδώ θα απολαύσομε την καταπληκτική θέα της κοιλάδας του Σπερχειού ποταμού και του κάμπου της Λαμίας, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι και την εκκλησία με τις καταπληκτικές αγιογραφίες, τα αρχαιολογικά ευρήματα, τα ιστορικά μνημεία και αγάλματα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, θα περιεργασθούμε τον ζωολογικό κήπο με τα παγώνια, τα ελάφια και τα άγρια ζώα του Εθνικού Δρυμού της Οίτης. Εδώ επίσης θα απολαύσομε ξένοιαστα ένα αξέχαστο γεύμα με ντόπια κρέατα στην ταβέρνα «ΘΡΑΚΑ» του Παναγιώτη Σκάνδαλου (τηλ. 6977976850).

Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την Λαμία, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ», διανυκτέρευση.

2η μέρα ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

Πρωί· αναχώρηση για Καρπενήσι (επίσκεψη της γραφικής πρωτεύουσας της Ευρυτανίας), Μεγάλο Χωριό, Προυσό (επίσκεψη της ιστορικής Μονής στις πανέμορφες πλαγιές της Καλιακούδας) και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας άφιξη στην Τριχωνίδα (γεύμα στις όχθες της λίμνης).

Απόγευμα· αναχώρηση για Αντίρριο-Ρίο, Ισθμό, Αθήνα.

ΕΞΟΔΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ €55           ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ €75

Περιλαμβάνονται:

Η διαδρομή με κλιματιζόμενο πολυτελές πούλμαν και η διανυκτέρευση με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο «SAMARAS» (www.samarashotel.gr) στην Λαμία.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Ομόνοια / HONDOSCENTER

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!