• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6

Προγρ. αριθ. 2Ε
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
ΜΠΑΝΣΚΟ
ΡΙΛΑ-ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
23-26 Δεκέμβρη, 26-29 Δεκέμβρη, 27-30 Δεκέμβρη, 30 Δεκέμβρη-2 Γενάρη, 3-6 Γενάρη

 

 

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-MΠΑΝΣΚO
Πρωί (07.00΄)· αναχώρηση για Λαμία, Πλατα-μώνα, Προμαχώνα, Μπάνσκο.
2η μέρα ΣΟΦΙΑ / ΡΙΛΑ
Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο μοναδικής ομορφιάς Βυζαντινό μοναστήρι της Ρίλα (εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν) και στην Σό-φια. Μέγας γύρος της πόλης, Μνημείο Αγνώ-στου Στρατιώτη, περιήγηση / επισκέψεις (Καθε-δρικός Ναός Alexander Nefski, εκκλησίες Αγ. Ειρήνης, Αγ. Νικολάου, Αγ. Σοφίας, Κοινοβού-λιο, Όπερα, Εθνική Πινακοθήκη, Μουσείο Φυσι-κής Ιστορίας, Εμπορικό Κέντρο).
3η μέρα ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ / ΜΠΑΝΣΚΟ
Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην Φιλιπ-πούπολη. (Διαδρομή παράλληλη με τις σιδηρο-δρομικές γραμμές του Orient Express στις πα-νέμορφες πλαγιές της Ροδόπης με τα εξωτικά τοπία, φαράγγια και ποτάμια). Περιήγηση / επι-σκέψεις στην παλιά πόλη με τα γραφικά δρομά-κια και τα παλιά αρχοντικά (Μουσείο Κου-γιουμτζόγλου, Εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελέ-νης, Ρωμαϊκό Θέατρο). Απόγευμα· επιστροφή στο Μπάνσκο, περίπατοι στα γραφικά σοκάκια, άνοδος με εναέριο (καταπληκτική εμπειρία) στην κορυφή (2.700μ.) του πανέμορφου βουνού, πα-νόραμα Πιρίν και Ροδόπης.
4η ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΡΟΥΠΕΛ-ΑΘΗΝΑ
Πρωί (07.30΄)· αναχώρηση για Σαντάνσκι (πα-ραμονή μιάμισης περίπου ώρας στην γραφικό-τατη πόλη με τα αναβλύζοντα ζεστά νερά, τους ευρύτατους πεζόδρομους και την πλούσια αγο-ρά / η υπεραγορά των Βαλκανίων), οχυρά Ρού-πελ (επίσκεψη). Μεσημέρι· αναχώρηση για Προμαχώνα, Πλαταμώνα, Λαμία, Αθήνα. Άφιξη περίπου 22.00΄.

 

ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ €125     ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ €175

Περιλαμβάνονται:

1. Η διαδρομή με κλιματιζόμενο πολυτελές πούλμαν.

2.Οι διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στα ξενοδοχείο «EVELINA» (www.evelinapalace.eu) ή όμοιο 4*

3.Ελεύθερη χρήση των spa (πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα, ατμόλουτρο / χαμάμ) του ξενοδοχείου, οικονομικά προγράμματα υδροθεραπείας και μασάζ με άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα για άγχος και πλείστες παθήσεις.

4.Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 5.Αρχηγός-ξεναγός. 6.Φ.Π.Α.

Δεν συμπεριλαμβάνονται: Ποτά, μουσεία και οποιαδήποτε αξιοθέατα, τελεφερίκ, προαιρετικές εκδρομές Σόφια (€20), Φιλιππούπολη (€20), θεάματα, φιλοδωρήματα και ό,τι δεν αναφέρεται παραπάνω

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Ομόνοια / HONDOSCENTER - ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Tags: ΟΔΙΚΕΣ

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!