• Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6
    • Ταξιδέψτε μαζί μας!

    • Τηλ: 2103244633-6

17-21/04/20, 17-20/04/20
ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΓ.ΟΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ATHOS PALACE 4*

 

 

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07.00 πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, περιοχή ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ) γεύμα,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  και συνεχίζουμε για την πρώτη χερσόνησο της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ και την όμορφη  ΚΑΛΛΙΘΕΑ όπου και το ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία του ΑΤΗOS PALACE που θα λειτουργεί καθ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: 
Μετά το πρωινό μια ενδιαφέρουσα διαδρομή θα μας φέρει στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ όπου θα υπάρξει δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας στο ΑΓ.ΟΡΟΣ για να θαυμάσουμε εν πλώ τα ιστορικά αγιορείτικα μοναστήρια. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε μέσω γραφικής διαδρομής προσπερνώντας τις πολιτείες ΙΕΡΙΣΣΟ , ΑΡΝΑΙΑ και ΠΟΛΥΓΥΡΟ για να φτάσουμε το απόγευμα στο  ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως στην εκκλησία του ξενοδοχείου που θα συνοδευτεί με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. Δείπνο υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ: 
Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για να απολαυσουμε το πασχαλινό γλέντι που θα ξεκινησεί στο ξενοδοχείο μας με εναν πλούσιο μπουφέ με  πολλά μεζεδάκια και ούζο και θα συνεχιστεί με  το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιων ενώ η  ορχήστρα και τα χορευτικά συγκροτήματα θα κρατησουν αμείωτο το κέφι με τραγούδι και χορό. Το απόγευμα βόλτα για κάφε  στα όμορφα Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον γύρο της ΣΙΘΩΝΙΑΣ ξεκινώντας με μια στάση στη ΣΑΡΤΗ,το γραφικό θέρετρο και ύστερα για ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ,μια όμορφη παραλιακή κωμόπολη αμφιθεατρικά χτισμένη στο δυτικό τμήμα της χερσονήσου της ΣΙΘΩΝΙΑΣ όπου θα εχουμε χρόνο για γεύμα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα με μια ενδιάμεση στάση στα παραλιακά ΨΑΚΟΥΔΙΑ . Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΤΡΙΤΗ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη συμπρωτεύουσα για να επισκεφτούμε τον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ αλλά και τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ με την νέα παραλία της πόλης.Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση στη περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ) για γεύμα και από εκεί για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και ύστερα ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή   :  235,00  €    κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή   :  335,00  €    μονοκλινο
*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 01/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής

Περιλαμβανονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο “ATHOS PALACE 4*, 4 πρωινά μπουφέ , Μ. Παρασκευή δείπνο σε μπουφέ ,Αναστάσιμο δείπνο & πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με  ζωντανή μουσική ,δείπνο τη Δευτέρα του Πάσχα, Αρχηγός  συνοδός,.φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.

 

17-20/04/20


ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


ΑΓ.ΟΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ATHOS PALACE 4*”


Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
 Αναχώρηση 07.00 πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ (ΕΟ)γεύμα,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  και συνεχίζουμε για την πρώτη χερσόνησο της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ και την όμορφη  ΚΑΛΛΙΘΕΑ όπου και το ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στη εκκλησία του ATHOS PALACE  που θα λειτουργεί καθ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μια ενδιαφέρουσα διαδρομή θα μας φέρει στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ όπου θα υπάρξει δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας στο ΑΓ.ΟΡΟΣ για να θαυμάσουμε εν πλώ τα ιστορικά Aγιορείτικα μοναστήρια.Παραμονή για γεύμα και το απόγευμα επίσκεψη στο «δεύτερο πόδι»,τη χερσόνησο της Σιθωνίας και το παραλιακό ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ.Κατόπιν θα επιστρέψουμε στο  ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως στην εκκλησία του ξενοδοχείου που θα συνοδευτεί με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. Δείπνουπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε το πασχαλινό γλέντι που θα ξεκινήσει στο ξενοδοχείο μας με εναν πλούσιο μπουφέ με  πολλά μεζεδακια και ούζο και θα συνεχιστεί με  το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών ενώ η  ορχήστρα και τα χορευτικά συγκροτήματα θα κρατήσουν αμείωτο το κέφι με τραγούδι και χορό. Το απόγευμα βόλτα για καφέ  σε όμορφες παραλιακές περιοχές της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ όπως το ΠΑΛΙΟΥΡΙ και ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη συμπρωτεύουσα για να επισκεφτούμε τον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ αλλά και τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ με την ωραία παραλία της πόλης.Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση στη περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ) για γεύμα και από εκεί για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και ύστερα ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιμή   :  195,00  €    κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή   :  275,00  €    μονοκλινο
*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 01/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής

Περιλαμβανονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία“ATHOS PALACE  4*, 3 πρωινά μπουφέ, Μ.Παρασκευή δείπνο σε μπουφέ ,Αναστάσιμο δείπνο & πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με  ζωντανή μουσική, φόρος διαμονής, αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,φπα.

Tags: ΟΔΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑ

Γραφτείτε για να λάβετε το newsletter μας!

logo

Αθήνα // Αιόλου 104, 105 64

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!