Το γραφείο ταξιδίων ΙΑΣΩΝ , που συμπλήρωσε φέτος γιορτάζει 50 χρόνια διαρκούς λειτουργίας με απεριόριστη εμπειρία εκδρομών σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε χώρες και περιοχές με αυξημένο πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον αποτελεί εγγύηση και εμπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες  μας. Οι εκδρομείς που μας εμπιστεύτηκαν στο μισό αιώνα λειτουργίας μας ξεπερνούν τις 500.000.  Η αγάπη σας και  η εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε.

 Οι εκδρομές είναι προσαρμοσμένες στα δικά σας ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αλλά και στις δύσκολες απαιτήσεις των καιρών που διανύουμε. Οι ασυναγώνιστες τιμές μας,   δεν στερούνται υψηλής ποιότητας υπηρεσιών,  με διαμονή  σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και προπαντός κορυφαίες ξεναγήσεις. 

Το γραφείο μας ειδικεύεται  στις Δαλματικές Ακτές , την Σλοβενία και τα Βαλκάνια, την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία και ιδιαίτερα την Σικελία (ελληνόφωνα χωριά Απουλίας, Καλαβρίας), τη Γαλλία, την Ελβετία, την Αγγλία και την Ισπανία. Επίσης προσφέρουμε μοναδικά ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη, τα Μικρασιατικά Παράλια την Καππαδοκία και την Αίγυπτο. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να κάνετε τα ταξίδια που έχετε ονειρευτεί.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να  αναλάβουμε το σχεδιασμό και την οργάνωση ταξιδίων για συλλόγους, ομάδες ειδικών ενδιαφερόντων, σχολεία και ΚΑΠΗ.

Και για τις μικρές αποδράσεις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα σας προσφέρουμε μία επίσκεψη στο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΙΑΣΩΝ στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές μέσα σε ένα παραδεισένιο περιβάλλον με τροπικά δέντρα και λουλούδια, κάκτους, θεραπευτικά και αρωματικά φυτά, για να καταλήξει η μέρα σε ένα πλούσιο φαγοπότι με εκλεκτά εδέσματα  που θα συνοδεύονται  από επιλεγμένο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και άφθονο βιολογικό κρασί από τους αμπελώνες μας. Οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν σε μια μεγάλη περιφραγμένη έκταση με γκαζόν  και θα θαυμάσουν τα πανέμορφα ελάφια και τις στρουθοκαμήλους.

Το αγρόκτημα διατίθεται και  για κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδρομές σχολείων