Προγρ. 2Δ
ΟΔΙΚΗ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ / ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ*
ΜΠΑΝΣΚΟ
ΡΙΛΑ-ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ
Χριστουγεννιάτικες: 23-26 Δεκέμβρη, 24-27 Δεκέμβρη, 26-29 Δεκέμβρη, 27-30 Δεκέμβρη
30 Δεκέμβρη-2 Γενάρη** , 3-6 Γενάρη, 3-7 Γενάρη, 4-7 Γενάρη

 

 


1η μέρα ΑΘΗΝΑ-MΠΑΝΣΚO

Πρωί (06.30΄, εναλλακτικά 00.30΄)· αναχώρηση για Λαμία, Λάρισα, Προμαχώνα, Μπάνσκο.

Απόγευμα (για την αναχώρηση 06.30΄)· περίπατοι στα γραφικά σοκάκια, άνοδος με εναέριο (καταπληκτική εμπειρία) στην κορυφή (2.700μ.) του πανέμορφου βουνού, πανόραμα των οροσειρών Πιρίν και Ροδόπης.

Προαιρετικές εκδρομές στον Εθνικό Δρυμό και στο χωριό Raslog ή στο πανέμορφο όρος Πιρίν απ’ όπου διασκεδαστική κατάβαση με έλκυθρα.

2η μέρα ΣΟΦΙΑ / ΡΙΛΑ

Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο Βυζαντινό μοναστήρι της Ρίλα (καιρού επιτρέποντος) και στην Σόφια. Μέγας γύρος της πόλης, περιήγηση / επισκέψεις (Ναός AlexanderNefski, εκκλησίες Αγ. Σοφίας, Αγ. Νικολάου, Αγ. Ειρήνης, Αγ. Γεωργίου, Κοινοβούλιο, Όπερα,  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, Εμπορικό Κέντρο).

3η μέρα ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην Ρωμυλία των Ελλήνων και την πανέμορφη Φιλιππούπολη. (Διαδρομή παράλληλη με τις σιδηροδρομικές γραμμές του OrientExpress στις πλαγιές της Ροδόπης με τα εξωτικά τοπία, φαράγγια και ποτάμια). Περιήγηση / επισκέψεις στην παλιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά (Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο, Τζαμί Ιμαρέτ, Εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, Μουσείο Κουγιουμτζόγλου, Ελληνιστικό Θέατρο).

4η μέρα ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΑΘΗΝΑ

Πρωί (09.00΄)· αναχώρηση για Κρέσνα, Σαντάνσκι. Παραμονή μιάμισης περίπου ώρας στην γραφικότατη πόλη με τα αναβλύζοντα ζεστά νερά, τους ευρύτατους πεζόδρομους και την πλούσια αγορά / η υπεραγορά των Βαλκανίων.

Μεσημέρι· αναχώρηση για Προμαχώνα, Λάρισα, Λαμία, Αθήνα. Άφιξη περίπου 21.00΄.


*ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ: με μια πρόσθετη διανυκτέρευση (ημιδιατροφή) ΔΙΚΛΙΝΟ €155 ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ €205

** ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ: επιβαρύνεται με προσαύξηση και υποχρεωτικό ρεβεγιόν

ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ €125      ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ €165

Περιλαμβάνονται:

1. Η διαδρομή με κλιματιζόμενο πολυτελές πούλμαν. 2.Οι διανυκτερεύσεις με πρωινό και βραδινό φαγητό  στα ξενοδοχεία  «EVELINAPALACE» www.evelinapalace.eu, «BANSKOTOWERS» www.banskotowers.com,

«ROYAL PARK» www.royalpark-bg.com, «ORPHEY» www.orphey.com ήόμοια 3/4*.

3.Ελεύθερη χρήση των spa (πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα, ατμόλουτρο / χαμάμ) του ξενοδοχείου, οικονομικά προγράμματα υδροθεραπείας και μασάζ με άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα για άγχος και πλείστες παθήσεις.

4.Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 5.Αρχηγός-ξεναγός. 6.Φ.Π.Α.

Δεν συμπεριλαμβάνονται: Ποτά, εισιτήρια για μουσεία και οποιαδήποτε αξιοθέατα, τελεφερίκ, προαιρετικές εκδρομές Σόφια (€20), Φιλιππούπολη (€15), θεάματα, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά παραπάνω

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Ομόνοια / HONDOSCENTER - ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

 

Tags: ΟΔΙΚΕΣ