Προγρ. αριθ. 1
ΜΕΤΣΟΒΟ
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ -ΕΛΑΤΗ
ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΠΥΛΗ-ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ
23-26 Δεκέμβρη, 30 Δεκέμβρη-2 Γενάρη, 3-6 Γενάρη

 meteor1

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ- ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Πρωί (08.00΄) αναχώρηση για Λαμία, Δομοκό, Καρδίτσα, Μονή Κορώνης (πανέμορφη βυζαντινή εκκλησία μέσα στο δάσος με τέμπλο και τοιχογραφίες του 16ου αιώνα), Λαμπερό, Λίμνη Πλαστήρα (πανοραμική περιήγηση της λίμνης), Καλαμπάκα.

2η μέρα ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ (ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ)

Πρωί (09.00΄)˙ αναχώρηση για Μετέωρα (επίσκεψη των Μονών Βαρλαάμ και Αγ. Στεφάνου), Τρίκαλα. Διασκέδαση στον περίφημο «Μύλο των Ξωτικών».

Βράδυ· επιστροφή στην Καλαμπάκα, προαιρετικό εορταστικό ρεβεγιόν.

3η μέρα ΜΕΤΣΟΒΟ

Πρωί (09.00΄)· αναχώρηση για Μέτσοβο (το αρχοντοχώρι της Ηπείρου).

Επισκέψεις* κατ’ ιδίαντου Λαογραφικού Μουσείου (αρχοντικό Τοσίτσα), της Πινακοθήκης με έργα σπουδαίων Ελλήνων ζωγράφων 19ου, 20ου αιώνα καθώς και της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής. Βράδυ· επιστροφή στην Καλαμπάκα.

4η μέρα ΚΟΖΙΑΚΑΣ-ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΕΛΑΤΗ-ΑΘΗΝΑ

Πρωί (08.00΄)˙ αναχώρηση για Πύλη, Πόρτα Παναγιά (βυζαντινή εκκλησία 13ου αιώνα με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και διακόσμηση), μονότοξο γεφύρι (αριστούργημα λαϊκής αρχιτεκτονικής), Περτούλι (πανόραμα της Πίνδου και των Αγράφων), Ελάτη (περίπατοι στο πανέμορφο δάσος). Απόγευμα (15.00΄)· αναχώρηση για Δομοκό, Λαμία. Βράδυ· άφιξη στην Αθήνα.

*Εφ όσον δεν είναι κλειστά λόγω εορταστικών αργιών

ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

(10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

ΔΙΚΛΙΝΟ €195 ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ €250

Περιλαμβάνονται:

1.Η διαδρομή με κλιματιζόμενο πολυτελές πούλμαν.

2.Οι διανυκτερεύσεις με πρωϊνό στο ξενοδοχείο «EDELWEISS» (www.hotel-edelweiss.gr).

3.Ένα δείπνο στο ξενοδοχείο και ένα γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Προαιρετικά εορταστικό ρεβεγιόν στην ταβέρνα «ΠΟΛΥΖΟΣ» με πλούσιο δείπνο, απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μουσική με ορχήστρα / χορός (€25).4.Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 5.Φ.Π.Α.

Δεν συμπεριλαμβάνονται: ρεβεγιόν ως άνω, ποτά, εισιτήρια για μουσεία και οποιαδήποτε αξιοθέατα, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ΡΗΤΑ παραπάνω.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Ομόνοια / HONDOSCENTER