Πρόγρ. αριθ. 1Β
ΟΔΙΚΗ 7ΗΜΕΡΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ-ΠΡΟΥΣΑ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
Αποκριάτικη: 25 Φλεβάρη-3 Μάρτη, Πασχαλινή: 14-21 Απρίλη, Πεντηκοστής: 1-7 Ιούνη

 

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Πρωί (07.30΄) αναχώρηση για Λαμία, Πλαταμώνα, Μουσθένη, Κομοτηνή.
2η μέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωί (08.00΄)˙ αναχώρηση για Ραιδεστό, Κων/πολη.
Απόγευμα· κρουαζιέρα στο Βόσπορο, πανόραμα της Ευρωπαϊκής και Ασιατικής ακτής με τα γραφικά λιμανάκια, τα παλάτια και τα κάστρα στις πανέμορφες καταπράσινες όχθες.
Βράδυ· δείπνο στην ψαροταβέρνα «KOSEM» στο γραφικό Κουμ Καπί (η Πλάκα της Πόλης το ελληνικό Κοντοσκάλι στις όχθες της Προποντίδας) με βιολιά / κλαρίνα και μουσικές της Ανατολής.
3η μέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωί· περιήγηση / επισκέψεις (Αγ. Σοφία, Στέρνα του Ιουστινιανού, Σουλτανικά Παλάτια Τοπ Καπί, Βυζαντινός Ιππόδρομος, Γερμανική Κρήνη, Αιγυπτιακός Οβελίσκος, Τρίποδας των Δελφών, Στήλη Πορφυρογέννητου. Γεύμα / 14.30΄ στο εστιατόριο «GROUP SARAY»).
Απόγευμα· επίσκεψη στο λαμπρότερο ισλαμικό τέμενος (Μπλε Τζαμί) και στα εργαστήρια δέρματος κορυφαίας ποιότητας «KIRCILAR» (πασαρέλα).
Βράδυ˙ προαιρετική διασκέδαση / χορευτική βραδιά.
4η μέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωί· περιήγηση / επισκέψεις∙ Κεράτειος Κόλπος, Φανάρι, Οικουμενικό Πατριαρχείο, Μεγάλη του
Γένους Σχολή, Παναγία Βλαχερνών, Τείχη Θεοδοσίου / Κερκόπορτα, Μονή της Χώρας με τα πανέμορφα ψηφιδωτά, Ζωοδόχος πηγή / Μπαλουκλί. Απόγευμα· επίσκεψη στην εντυπωσιακή, περίφημη Ανατολίτικη με τα 4.000 καταστήματα «Σκεπαστή» Αγορά /«Καπαλί Τσαρσί».
Βράδυ· δείπνο στο «KEBAP HOUSE» (περιοχή Ταξίμ), επίσκεψη στην αγορά μπαχαρικών («BABA OGUL»), στην πλατεία Ταξίμ (Μνημείο Ανεξαρτησίας) και στην κοσμοπολίτικη, πολύβουη με την ολονύκτια κοσμοπλημμύρα οδό Ιστικλάλ.
5η μέρα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ
Πρωί· εκδρομή στα Πριγκηπόννησα, επίσκεψη της Χάλκης (Πατριαρχική Θεολογική Σχολή), πανόραμα των νησιών Πρώτη, Αντιγόνη, Πρίγκηπος και της Ασιατικής Ακτής της Προποντίδας (Χαλκηδόνα, Χρυσούπολη). Μεσημέρι· αναχώρηση για Γιάλοβα, Προύσα. Άφιξη το απόγευμα, πανόραμα της πόλης, περιήγηση / επισκέψεις (Ουλού Τζαμί, τζαμί Ορχάν), καταστήματα (μεταξωτά «της Προύσας το μετάξι», βαμβακερά κ.λ.π.).
6η μέρα ΠΡΟΥΣΑ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
Πρωί∙ ελεύθερο. Μεσημέρι· αναχώρηση για Λάμψακο, Ελλήσποντο, Καλλίπολη, Κομοτηνή.
7η μέρα ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ
Πρωί(08.30΄)˙αναχώρηση για Πλαταμώνα, Τέμπη, Λαμία, Αθήνα. Άφιξη στις 20.00΄περίπου.

ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ € 350                   ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ € 450

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1.Ολόκληρη η διαδρομή και όλες οι αναφερόμενες περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πολυτελές πούλμαν.

2. Οι διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» 3* (www.hotelorfeas.gr) στην Κομοτηνή (κεντρική πλατεία) και σε ξενοδοχεία 4* στο ιστορικό κέντρο («GRANDUNAL» www.grandunalhotel.com) ή στην περιοχή Ταξίμ («FERONYA» www.feronya.com) στην Κων/πολη και «KIRCI» www.kircihotel.comστην Προύσα.

3.Ημιδιατροφή (τέσσερα πλούσια γεύματα) στην Τουρκία. 4.Αρχηγός-ξεναγός. 5. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:εισιτήρια για μουσεία και οποιαδήποτε αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, κρουαζιέρα στο Βόσπορο (€20), εκδρομή στα Πριγκηπόννησα (€5), χορευτική / φολκλορική βραδιά με μουσικές και κορυφαίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φολκλορικοί χοροί, χοροί της κοιλιάς, πλήρες δείπνο / κρασί κλπ στο πολυτελές νυκτερινό κέντρο «GAR» (€30) και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ΡΗΤΑ παραπάνω.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Ομόνοια / HONDOSCENTER - ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Tags: ΟΔΙΚΕΣ