17-20/04/20
 ΤΗΝΟΣ
HOTEL AEOLOS BAY 3*
μέσα στην πόλη της Τήνου
ΤΗΝΟΣ
 

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 05:45 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:00 από ΑΘΗΝΑ  για το λιμάνι της  ΡΑΦΗΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με νηστίσιμα. Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟΠρωινό και αναχώρηση γιατο γύρο του νησιού. Θα δούμε τις φυσικέςομορφιές, θα θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσααρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστερώνες, το αρχοντικό χωριό τουΓιαννούλη Χαλεπά, τον Πύργο, το Μοναστήριτης Αγίας Πελαγίας όπου βρέθηκε η εικόνατης Παναγίας, τον Βώλακα με τους εντυπωσιακούς «εξωγήινους» λίθινους γρανιτένιουςσχηματισμούς και την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Το νησί εντυπωσιάζει τον επισκέπτηγια τις αντιθέσεις στο τοπίο του, ενώ αποτελείαγαπημένο προορισμό και για προσκυνηματικούς λόγους, αλλά και για την τουριστικήγοητεία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο τοαπόγευμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμετη Λειτουργία της Αναστάσεως και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και κουλούρια. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ:Πρωινόκαι ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, απολαμβάνοντας μεζεδάκι με ουζάκι στονκήπο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί Πασχαλινόγεύμα με γνήσιο νησιώτικο γλέντι! Το απόγευμα ελεύθερο γιαξεκούραση ή βόλτα. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑΜετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα στην εκκλησία της Παναγίας αλλά και για περιήγηση στη γραφική Χώρα και στη συνέχεια  συγκέντρωση στο λιμάνι για αναχώρηση  για ΡΑΦΗΝΑ και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιμή : 240,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο      δωμάτιο
Τιμή : 315,00€ σε μονόκλινο

*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν, εισιτήρια επιβατών Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε οικονομική  θεση ,3 διανυκτερεύσεις στοHOTEL AEOLOS BAY 3*
μέσα στην πόλη της Τήνου
3 πρωινά μπουφέ, Μ. Παρασκευή δείπνο, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα με μουσική ,αρχηγός/συνοδός, φόρος διαμονής, ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, ΦΠΑ.

Tags: ΟΔΙΚΕΣ